Takaisin artikkeleihin

Tue nuorten koulutoimintaa ilmoittautumalla Fill This Space -koulutuskumppaniksi

Fill_This_Space_web_fi4

Arkkitehtuurimuseo jatkaa kiitosta saanutta 16–20-vuotiaiden Fill This Space -koulutoimintaansa kesällä 2022. Museo kutsuu nyt arkkitehtitoimistoja mukaan mahdollistamaan toimintaa. Ostamalla 150 euron arvoisen koulutusetelin, tarjoat nuorelle ilmaisen osallistumisen kesäkouluun.

Viikon pituiset kesäkoulut ovat avoin oppimisalusta, jonka tarkoituksena on mahdollistaa arkkitehtuuriin ja rakennettuun ympäristöön liittyvien ilmiöiden käsittely yhdessä nuorten kanssa heidän oman mielenkiintonsa pohjalta. Kesäkoulujen sisällöt suunnitellaan yhteistyössä nuorten, arkkitehtuurin ammattilaisten sekä museon asiantuntijoiden kanssa.

Kesäkoulutoiminnassa on vahva yhteiskunnallinen ja toiveikas näkökulma. Keskeisinä tavoitteina ovat arkkitehtuurin ja rakennetun ympäristön demokratisointi kaikille yhteisenä aiheena, ilmiönä ja asiana. Arkkitehdin ammatti on lääkärin ammatin lisäksi yksi periytyvimmästä ammateista Suomessa. Opiskelumahdollisuuksiin vaikuttavat olennaisesti esimerkiksi valmennuskursseille osallistuminen ja sitä kautta yksittäisten henkilöiden tai perheiden varallisuus sekä sosioekonominen tausta. Fill This Space -koulutoiminnan tehtävänä on tuoda vaihtoehtoja ja luoda mahdollisuuksia näiden olemassa olevien eriarvoistavien rakenteiden rinnalle uuden museolain hengessä.

Osallistuminen on nuorille ilmaista. Rahoitus kesäkouluihin kerätään koulutuskumppaneilta koulutusseteleinä. Voit ostaa yhden tai useamman 150 euron + alv 24% arvoisen koulutusetelin.

Ilmoittaudu mukaan ja kerro kuinka monta koulutuspaikkaa haluat tarjota sähköpostitse 15.3.2022 mennessä: leena.pallasoja@mfa.fi

Koulutuskumppanina saat käyttöösi materiaalit oman viestinnän tueksi sekä näkyvyyttä Arkkitehtuurimuseon Fill This Space -koulutoiminnan viestinnässä ja näyttelyssä.