Takaisin artikkeleihin

Akkreditoituminen Suomen paviljongin kutsuvieraaksi Venetsian arkkitehtuuribiennaaliin on avattu

Paljon ihmisiä etualalla, taustalla sininen puupaviljonki, jonka edessä roikkuu valkoiset kirjaimet Finlandia

Alexander Mayes / Archinfo

Suomen paviljongissa nähtävän Huussi-näyttelyn avajaisia vietetään Venetsiassa 18. toukokuuta. Tervetuloa hakemaan akkreditoitumista Archinfon kiintiöstä.

Teksti: Miina Jutila

Archinfo toivottaa suunnittelijat, sidosryhmiensä edustajat ja kaikki arkkitehtuurista kiinnostuneet lämpimästi tervetulleiksi tutustumaan tämänvuotiseen Venetsian arkkitehtuuribiennaaliin ja juhlistamaan Suomen paviljongin näyttelyä. Huussi – Imagining the future history of sanitation -näyttelyn kutsuvierasavajaisia vietetään torstaina 18. toukokuuta kello 16 Venetsian Giardinissa.

Akkreditointi mahdollistaa pääsyn biennaalin näyttelyihin ennakkoavajaispäivinä, torstaina ja perjantaina 18.–19. toukokuuta, jolloin näyttelyalueet ovat avoinna kello 10–19. Akkreditointi on henkilökohtainen, ja kutsu ja henkilöllisyystodistus pitää esittää biennaalin portilla.

Akkreditoitumista haetaan täyttämällä oheisesta linkistä avautuva lomake 19.4. mennessä. Jos Archinfon akkreditoitumiskiintiössä on vielä tilaa, akkreditoitumista voi hakea tämän jälkeenkin. Archinfo ilmoittaa hakijoille akkreditoinnin hyväksymisestä, ja pääsylippu lähetetään sähköpostitse 20.4. jälkeen.

Archinfo täyttää akkreditoitumiskiintiönsä hakemusten saapumisjärjestyksessä. Erityisistä syistä, esimerkiksi jos matka on jo varattu tai hakijalle on työnsä kannalta erityisen tärkeää tutustua Suomen paviljongin Huussi-näyttelyyn, ilmoittautumisjärjestyksestä voidaan poiketa.

18. Venetsian arkkitehtuuribiennaalin kutsuvierasavajaisia vietetään 18. ja 19. toukokuuta. Yleisölle biennaali on avoinna 20.5.–26.11.2023. Lisätietoja biennaalin sivuilta tästä linkistä.

Jos et pääse matkustamaan Venetsiaan, tervetuloa kuulemaan, mistä Huussi-näyttelyssä on kyse suomenkielisessä Venetsia-etkot-verkkotilaisuudessa 9. toukokuuta kello 16. Lisätietoja tullaan julkaisemaan täällä.

Hae akkreditoitumista