Yhteystiedot

Linda Peltola

viestintäharjoittelija

+358 50 548 8019

assistant@archinfo.fi

Lähetä viesti

Linda Peltola

IMG 9287 1

Linda toimii viestinnän harjoittelijanamme keväällä 2023. Hän avustaa esimerkiksi päivittäis- ja someviestinnän tehtävissä ja suomalais-italialaisen taustansa vuoksi myös Venetsian arkkitehtuuribiennaali -hankkeessa. Lisäksi Linda valokuvaa Archinfon tilaisuuksissa.

Linda on kieliasiantuntijuuden ja viestinnän maisterivaiheen opiskelija Turun yliopistossa. Opinnoissaan hän on erikoistunut italian ja ranskan kieleen, ja sivuaineina hän on opiskellut yhteiskuntatieteitä ja sukupuolentutkimusta. Opintojen ohella Linda keskittyy valokuvaukseen, jonka ympärille hän myös kehittelee omia taideprojekteja. Linda inspiroituu arkkitehtuurista ja hyödyntää erityisesti rakennusten muotoja, värejä ja materiaaleja filmille kuvaamissaan valokuvissa.

Entinen kotikaupunki Pariisi on Lindalle rakas, ja hän nauttii aamukahvihetkistä. Muu vapaa-aika kuluu arkisin joogan ja pilateksen parissa sekä vinyylilevyjä kuunnellen ja viikonloppuisin museoita ja gallerioita kierrellen sekä illallisilla ystävien kanssa alkuviinejä nautiskellen.